iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Култов спектакъл ще гостува в клуб MAZE

Култов спектакъл ще гостува в клуб MAZE 12_1449757153

Култовият спектакъл "Пропукване" по текстове на Ерик Богосян с участието на Божидар Попчев и Десислава Моралес ще гостува в клуб MAZE в Перник на 10 декември. Той ще се проведе в четвъртък, от 20 часа.

Актьорите, заедно с режисьора Веселин Димов, ще представят пред публиката в клуба предизвикателно представление от автора на „Секс, наркотици и рокендрол", за да преведат зрителите през едно пълно с обрати пътуване към себе си. Един задъхан разказ за любовта и самотата, за враждебния и самовлюбен днешен свят, за тълпата, подчинението и малодушието. И за това, колко е важно да пропукаш илюзиите, за да разбереш кой си и къде отиваш. Преводът на текстовете е дело на Любов Костова.

В представлението Божидар Попчев и Десислава Моралес сменят няколко различни роли, всяка от които обаче е свързана с предишните. Сюжетът отвежда зрителите на едно вълнуващо пътуване със самолет, в което актьорите влизат в „кожите" на менте гурута, продуцент, стюардеса и много други. В една от сцените Моралес се изявява като прелъстителка не на кого да е, а на самия Сатана. Попчев пък се подвизава на сцената с трънен венец, като пилот на самолет и самовлюбен бизнесмен.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.