iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


"Лелята на Чарли" събира родни артисти и музиканти в Перник

сн. theatre.art.bg

Днес от 19:30 часа в лятното кино на Перник ще се играе мюзикълът "Лелята на Чарли". На събитието ще присъстват около 60 от родните артисти и музиканти.
„Поканата от страна на Общинския младежки дом в Перник към нас съвпадна с една моя идея, която смятам да реализирам през новия сезон – пътуващи спектакли из цялата страна. До този момент в Музикалния театър няма такава традиция. Аз си мислех обаче, че би било хубаво нашите артисти и музиканти да се срещат с публиката си в градове и села, която не винаги има възможност да идва на нашите спектакли на нашата сцена. Когато с колегите обсъждахме кое представление е най-подходящо за сцената в Перник, за да отговорим на поканата, стигнахме до “Лелята на Чарли”“, заяви директорът на театъра Марио Николов.
„Лелята на Чарли“ е много забавно представление, което винаги разсмива публиката до сълзи. То е пригодено за условията на сцената в Лятното кино в Перник, която е по-малка от тази в театъра и е открита. Може би спектакълът ще загуби голяма част от сценичното си внушение, но пък със сигурност ще има очарованието, което ще му придаде откритата сцена и по-непосредственият контакт с публиката.
„Неудобството в това отношение е, че ние поставяме спектаклите за една много голяма сцена. За всяко пътуващо представление ние ще трябва да правим съответните промени в постановката, за да може то да стои добре. Но мислим по въпроса и това не е невъзможно. Засега се надявам, че публиката в Перник ще остане очарована от “Лелята на Чарли”“, допълва Николов.
Билети за представленито перничани могат да си купят от касата на лятното кино или от площад „Кракра“ пред ГУМ.
Информация: mirogled.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.