iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


„Майсторите на танца“ с първа изява в зала „Арена Армеец“

„Майсторите на танца“ с първа изява в зала „Арена Армеец“ 02_1423472369

Популярната формация“Майсторите на танца“ се готви за първото си участие пред публика на най-голямата сцена в България – зала „Арена Армеец“ на 21 март 2015 г. В музикалната програма на събитието ще се включат още Поли Паскова, ансамбъл „Чинари“, трио „Латида“ и др.

Мотото, под което ще премине концертът на 21 март е „Да възродим духа си и да съхраним България“. Организатори на събитието са фондация „Вадимелис“. Програмата е целодневна и е насочена към здравословния начин на живот и хранене. В 10 часа започва целодневен базар, който ще продължи до 21 часа. В часовете между 18.30 и 20.30 посетителите ще могат да видят Древни практики за самолечение и лечение от Косьо Любенов и Отключване на силата и вътрешния потенциал на българина чрез „Танца на спиралата“ от Дончо Кръстев.

Денят ще завърши с богата музикална програма, в която невероятните артисти от „Майсторите на танца“ ще се представят пред публиката. Сред участниците в шоуто са Поли Паскова, ансамбъл „Чинари“ и много други.

За формация „Майсторите на танца“ това е поредната голяма стъпка в успешната им артистична кариера. Само преди няколко дни те възхитиха хиляди зрители от цяла България и гости от чужбина със зрелищен спектакъл за откриването на Международния фестивал на маскарадните игри и обичаи „Сурва“ в Перник. „Майсторите на танца“
са се представяли на престижни сцени у нас и в чужбина и винаги са впечатлявали с артистичните си изпълнения, атрактивна хореография и оригинални костюми. Танците им се облягат на богатата българска фолклорна традиция, но са поднесени модерно и атрактивно.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.