iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Младежи вече могат да се включат в академията "Перник на младите"

Младежи вече могат да се включат в академията "Перник на младите" 09_1411644182

Третото издание на Младежката академия “Перник на младите” започва. В академията могат да участват младежи на възраст между 14 и 24 години от Перник и региона, които имат желание да натрупват нови знания и умения.

ладежката академия се организира с подкрепата на Община Перник и Националния младежки форум. Нейният първи етап ще се проведе в периода 30 октомври – 2 ноември 2014, като разходите за настаняване, храна и материали се поемат от организаторите.

Младежка академия “Перник на младите” 2014 е място, където младите хора придобиват уникални знания и умения по неформален начин. Академията дава възможност за изява, участниците се научават как да осъществяват идеите си, да опитат нещо ново, дори да променят начина си на мислене и живот. Младежката академия е неповторимо приключение, в което младите хора едновременно се забавляват и учат нови неща.

Всички, които желаят да се включат могат да го направят на адреса на Консултативния съвет за младежка политика- http://ksmp-pernik.com/akademia2014, като крайният срок за записване е 10-ти октомври.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.