iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Младежите от литературния проект „Градски Легенди“ ще отпразнуват своя първи рожден ден

Младежите от литературния проект „Градски Легенди“ ще отпразнуват своя първи рожден ден 02_1456146800

В галерия „Любен Гайдаров“ младежите от литературния проект „Градски Легенди“ ще отпразнуват своя първи рожден ден, като проявата ще бъде на 25 февруари от 18 часа.

„Нашата идея е да организираме събитие, в партньорство с Общински младежки съвет – Перник, с което не само да отпразнуваме нашия първи рожден ден, а и да мотивираме повече млади хора да изразят своето мнение чрез литературата и писането, да излязат от своята зона на комфорт като представят своите произведения пред останалите и те да бъдат оценени от нашата публика.“ – разказват организаторите.

На събитието освен на литературата, ще се обърне и внимание и на изобразителното изкуство. След литературното четене гостите ще имат възможността да разгледат изложбата на кръжока по рисуване при Галерия Перник.

„С четвъртото си издание нашият екип цели да вдъхновим младите хора и да стимулираме тяхното креативно мислене. Има много млади хора, които обичат да пишат и да изразят себе си по този начин, а чрез този проект им се предоставя поле за изява. Нашата мисията е развиването на млади автори и да покажем, че четенето не е досадно задължение, а приятно приключение.
Ще покажем, че младите хора имат мнение и е важно да го изразяват.“- споделят младежите.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.