iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Община Перник е класирана за Годишните награди в туризма за 2016

Община Перник е  класирана за Годишните награди в туризма за 2016 12_1481374776

Общината е номинирана в две категории от общо 16. Първата е „Иновация ” – за „Виртуална възстановка на Средновековната крепост Перник и Подземен музей по минно дело“, а втората е за „Туристическо събитие“ – за „Народния празник „Сурва“ и Международния фестивал на маскарадните игри“.

Публичното онлайн гласуване започна от тази нощ и всички перничани могат да гласуват за определяне на победителите в категориите на Годишните награди в туризма за 2016 на платформата www.tourismawards.bg. Всеки човек може да гласува във всяка една от 16-те категории, но да даде своя вот само веднъж за своя фаворит. Гласуването е ограничено по индивидуално IP и ще продължи в рамките на 10 дни (до 18 декември 2016 г.).

Конкурсът се организира от Министерството на туризма за първа година. Целта му е да насърчи развитието на българския туризъм, чрез популяризиране на туристическите обекти и дестинации и повишаване на конкурентоспособността, и качеството на туристическата услуга. Идеята е всяка година надпреварата да даде възможност на участниците в индустрията да участват активно и така да получават заслужена оценка за своите усилия в представянето и подобряването на българския туристически продукт.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.