iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Организират концерт в подкрепа на Стоян

Организират концерт в подкрепа на Стоян 02_1424680690

В голям рок маратон ще участват БТР, Милена Славова, Васко Кръпката и Подуене блус бенд, Фънки и Черно фередже, Д2, Звезди и „Аналгин”, „Бед сити” и „Стрикс”. Те ще забият яки жици в големия рок маратон „В подкрепа на Стоян”.

Рок събитието на Перник ще бъде навръх рождения ден на Стохата- 24-ти февруари /вторник/ в зала „Борис Гюдеров”. В концерта ще свири и самият Стоян, но преди да се качи на сцената, кметът Иван Иванов ще му връчи ключовете от общинското жилище, което получи.

Местата, откъдето могат да се закупят билети за концерта са кафе ” Карамел ” , КИЦ – Културно информационен център срещу ГУМ и клуб ” Мазе “в центъра, а в квартал Изток кафе-клуб ” Търтеите ” , музикален магазин – Пазара и магазин за дамаски- до ЕО-ДЕНТ.В деня на концерта пред залата ще се продават покани до започване на рок-маратона.

След като миналата година измамници взеха жилището на Стоян, много музиканти, приятели и хора, които дори не го познават, се включиха да му помогнат.

Направен бе Инициативен комитет в негова подкрепа. В откритата банкова сметка на музиканта пристигнаха средства от цяла България и от чужбина. Средства се събраха и от продажбата на дискове от албума на Стоян и „Бед сити”.

Общинското жилище, което получи Стохата, е изкарано до ключ-направен бе основен ремонт, а близки и приятели на музиканта го обзаведоха с нужната покъщнина.

Сега е време за празник. Стоян ще получи и най-големия си подарък – нов дом, много рок и обичта на хората.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.