iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Организират празненства в младежкия клуб в Мошино

Организират празненства в младежкия клуб в Мошино 12_1418632071

Младежки дом – Мошино организира традиционно за своите възпитаници и техните родители с поредица от изяви на творческите състави и формации по случай Коледа.

Първи ще бъдат малките музиканти от класа по пиано на Славена Вражалска, заедно с детската вокална формация „Хвърчило”с музикален ръководител Елена Христова. На 16 декември от 17.00ч. в малкия салон на Двореца на културата под мотото „Коледни звънчета” всички почитатели на музикалното изкуство ще могат да чуят техните изпълнения.

На 17 декември от 17.00ч. в младежкия дом ще е партито „Коледен карнавал” на школата по художествена гимнастика „Едая”с ръководител Албена Паунова.

На 20 декември коледно парти ще имат и атрактивните хип-хопъри от „DA Clique”. То ще се вихри в събота от 15.00ч., отново в РМД – Мошино.

На 22 декември родители и гости ще имат възможност да се насладят на грациозните движения на балерините от школата по класически балет с ръководител Татяна Андонова. Началото на техния открит урок е 17.00 часа, а мястото – балетната зала на Младежки дом – Мошино.

На 23 декември от 15.00 часа в централната част на кметство „Изток” /до магазин „Била”/ е празничната проява „Коледен благослов”. За всички жители и гости ще пеят и танцуват момичетата и момчетата на ФА „Граово”. Много музика, хора и настроение очакват всички, дошли на празника.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

19-Януари-2016

18-Януари-2016

19-Януари-2015

18-Януари-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

ipernik com