iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Отбелязват рожден ден с фотоизложба

Отбелязват рожден ден с фотоизложба 02_1423813623

Снимки на приятели и фенове на “Майсторите на танца” бяха събрани на фотоконкурс. Той е във връзка с предстоящия 9 рожден ден на танцовите школи “Masters of the Dance” и 6 години от основаването на шоу агенция “Art Masters”, които ще бъдат отбелязани на 21.02.2015 год. от 20:00 часа в Денс парти центъра в хотел “Струма”.

Майсторите на танца събират свои снимки от фенове и приятели. В конкурса може да участва всеки, който харесва танцьорите от популярната формация и има уникални снимки от техни участия, концерти и изяви в страната и в чужбина на деца, любители, концертна формация, преподаватели от Перник, София, Радомир, Батановци, Драгичево, Великобритания, репетиции, банкети, фестивали, пътувания и всякакви други събития. Всички снимки се публикуват в страницата на “Masters of the Dance” във Фейсбук и ще влязат във видео клип – спомен, а най-хубавите ще бъдат подредени в изложба във фоайето на Денс парти центъра в хотел “Струма”.

Конкурсът бе обявен само преди дни в социалната мрежа, но многобройните приятели на танцьорите и почитатели на тяхното изкуство вече изпратиха страшно много интересни и уникални снимки, така че вече е ясно, че изложбата ще остане постоянна, а снимките в нея ще се обновяват периодично.

Богатата история на танцовата формация и на школите за танци “Masters of the Dance” включва участия в престижни концерти и събития в страната и зад граница. Танцьорите са прославяли страната ни и родния фолклор във Франция, Англия, Турция, Дания и др.

Сред снимките, които вече изпратиха верни приятели и фенове, са фотоси от спектакъла “Кракра”, представен на историческия хълм “Кракра” в Перник, участието на танцьорите в тв предаването “Надиграй ме” през 2014 г., традиционната Сурва на 13 януари в с. Габров Дол през 2010 г., концерт в Зала №1 на НДК в София през 2009 г., скорошния концерт за откриването на 24 МФМИ “Сурва” в Перник и др.

Снимките се изпращат на email:[email protected].

Рожденият ден на Майсторите на танца ще събере бивши и настоящи участници в школите и формациите, приятели и почитатели на танцьорите и на българската народна музика на 21 февруари от 20, 00 ч. в Денс парти център “Masters of the Dance” в хотел “Струма”.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.