iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничани обраха медалите в „Екстрийм шоу”

Перничани обраха медалите в „Екстрийм шоу” 04_1430369940

Танцьорите от „Екстрийм шоу”, които са от Перник, обраха овациите и призовите места във всички раздели на танцовото изкуство в националния танцов шампионат. Това се похвали Кирил Костадинов, представител на ЮНЕСКО за България и президент на арт-академия „Утринна звезда”, организатор на събитието.

„Танцовата надпревара бе посветена на днешния международен ден на танца и се състоя в централния военен клуб в столицата със съдействието на военното министерство. Конкурсът беше на високо ниво. Той се организира за втора поредна година и има голям успех”, сподели Кирил Костадинов.

1000 участници от всички краища на страната извиха тела във всички раздели на танцовата магия. Талантливите момичета и момчета бяха оценявани от компетентно жури от шест члена с председател Росица Панаьотова – завеждащ катедрата по актьорско майсторство в Нов български университет.

На голямата сцена се представиха и танцьорите от модерен балет „Лолипоп” при новооткритото читалище в Перник „Аврора 2013”. Те също бяха аплодирани от публиката и журито за блестящото си представяне и взеха награди в различните категории.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.