iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Перничанка издаде нова книга

Перничанка издаде нова книга 12_1481360249

Журналистката Албена Борисова ни дари с нова приятна изненада, като перничанката издаде новата си книга „Фантомите на Линджа“, зад сюжета на която стоят реални личности и събития.

„Писах романа близо една година – споделя за сайта на СБЖ Албена. - Като журналист съм се срещала с много хора, претърпели насилие. Най-жестоките насилници се оказват мъжете от така нареченото висше общество. Такива са и моите герои. Главните герои са журналистката Линджа и писателят Миодраг. Битката с фантомите и жестокостта се оказва невероятно трудна. Зад сюжета на романа стоят реални личности и събития. Разбира се, имената и някои от събитията са променени.“

След документално-публицистичната „Зад гърба на КГБ“ и психофентъзито „Безценка, която не можеше да умре“ тази нова книга на Албена Борисова ни разкрива завладяващата история за любов и насилие, смърт и прераждане. Нейните герои бродят и търсят себе си сред девствените и пълни с много тайни и легенди в Трънския край, сред пясъците на Сахара, красотите на Флоренция… Няма да повдигам повече завесата на сюжета, за да е интересно на този, който разгърне книгата да я чете. Само ще кажа, че Албена отново успява да ни грабне с разказаната история.

Албена Борисова работи като журналист в Перник, работила във в. „Труд“, в момента е политически репортер в Информационна агенция ПИК.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.