iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Представиха стихосбирка в галерия „Марин Гогев“

Представиха стихосбирка в галерия „Марин Гогев“ 03_1458725863

Любовни слова събраха перничани в галерия „Марин Гогев“, като пред ценителите на поезията Катя Кремзер представи стихосбирката си “Обичам те, любов“. Авторката сама рецитира част от стиховете и събра овациите на присъстващите. Кметът на община Перник Вяра Церовска поздрави поетесата за премиерата на стихосбирката пред местната публика.

„Благодаря Ви за чудесните стихове, които сте сътворили, и за възможността да се докоснем до тях с днешната литературна среща. Родена в София, живееща във Виена, човек на точните науки и същевременно отдадена на музиката и поезията – Вашата личност сама по себе си впечатлява и вълнува.“- се казва в поздравителния адрес до поетесата.

Вяра Церовска подчертава, че е удоволствие почитателите на изящното словесно изкуство да бъдат в първия ден на Пролетта на среща с Кремзер и нейните стихове. Кметът пожела здраве и много творчески успехи на авторката на книгата.

Желаещите да се докоснат до любовните думи на поетесата Катя Кремзер си тръгнаха с нейната книга и личен автограф. С такъв се сдоби и кметът на кв. Изток Емил Костадинов. Посланието на авторката към него бе да има щастливи мигове с материята на поезията.

Книгата на поетесата беше представена в София и Пловдив през декември.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.