iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Проведе се галавечер край Белоградчишките скали

Проведе се галавечер край Белоградчишките скали 11_1416900419

В Белоградчик клубът по спортни танци "Огоста данс" Монтана организира незабравима "Галавечер край скалите". Два часа представлението включваше младостта, ярките светлини, пламналите погледи и ласкавото докосване.

В контраст с невероятната вкаменена хубост на скалите бяха красотата, изяществото и елегантността на младите танцьори от Велинград, Пазарджик, София, Перник, Монтана и школата по спортни танци при Младежки дом Белоградчик. За настроението на гостите в залата се грижеше камерният състав на Държавна симфониета Видин. Под звуците на виенски валс, румба, ча-ча-ча, танго... се редуваха най-малките танцьори от Белоградчик и гостите от страната.

"Аз съм Иван Лефтеров, играя от три години, любимият ми танц е ча-ча-ча... Аз съм Темира Василева, танцувам от три години, а любимият ми танц е танго... Аз съм Лора Цанкова, занимавам се от три години със спортни танци, харесвам всички латиноамерикански танци... Аз съм Виктор Цолов, играя от три години и любимият ми танц е танго... Ще продължим да се занимаваме със спортни танци, защото много ни харесва... Спортните танци ни научават на много нови неща, на маниери, на поведение, дисциплина.", споделиха двойките Виктор и Темира и Иван и Лора от Белоградчик, за които това беше първо участие в подобно представление.

За атмосферата на вечерта допринесоха и изпълненията на младата джаз и поп изпълнителка Анелия Ангелова.

Източник: bnr.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.