iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Танцова формация чества 10 години

Танцова формация чества 10 години 12_1449319110

Десетгодишен юбилей чества снощи формацията за модерен балет към Общински младежки дом „Ди Денс”, като да споделят празника им бяха дошли много близки и приятели.

Преди началото на тържествения концент на видео стена в залата бяха припомнени основните моменти от историята на клуба, а родители на възпитаници на школата споделиха своите впечатления от работата в него.Диана Крумова благодари поименно на всички ръководители, колеги, всички хора, които са й помагали през всичките години от съществуването на клуба.

„Школата по модерен балет „Ди денс” е създадена през 2005 година. В школата в момента има 33 деца, разпределени в три възрастови групи. Школата е член на Българска танцова организация и на Българска спортна танцова федерация. Носители са на много награди от национални шампионати, от София денс фест, имат награди за атрактивност. Има много голям интерес към тази школа, което е радващо. Пожелавам си още такива юбилеи, пожелавам си да имаме още много купи, медали, не само от национални, но и от международни изяви. Много е трудно да се оцелява в сегашната обстановка, но ние винаги сме имали подкрепата на Общински младежки дом, които са ни подавали ръка и са ни подкрепяли във всички начинания” – сподели Диана Крумова, художествен ръководител.

Много настроение, много емоции предложи юбилейния концерт на възпитаниците на школата. Срещу цената и усмивките на хората, децата показаха таланта си и потопиха присъстващите в магията на танца.

Единственото индивидуално изпълнение в концерта беше на Алисия Велинова, която е наричана златното момича на клуба. Нейното първо сериозно участие е на София денс фест 2009 година, когато се класира на 9-то място от 34 участника от България, Румъния и Македония. През годините печели доста златни медали.

Със свои изпълнения поздравиха рожденниците състезатели от клуба по спортни танци „Надежда”, Майсторите на танца, Лиза Иванова.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

26-Януари-2018

25-Януари-2017

24-Януари-2017

26-Януари-2016

26-Януари-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

ipernik com