iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Вечер, изпълнена с много литература, музика и интересни игри

Вечер, изпълнена с много литература, музика и интересни игри 02_1456652803

Ръчно изработения декор придаваше креативност на обстановката и преобрази галерия „Любен Гайдаров“, като целта на организаторите е да върнат любовта към четенето сред своите връстници в гр.Перник.

Инициативата се проведе с партньорството на Общински младежки съвет, Консултативен съвет за младежка политика към кмета на община Перник.

Събитието се организира за трети път и се радва на широка популярност сред младите хора, появяващи интерес към литературата и писането.

До следващото издание на проекта, младежите са решили както да съберат интересни разкази, така и да разширят екипа си. “Ако имате креативни идеи за реализиране, е се колебайте да станете част от нас и да ни ги споделите, приканва екипът на „Градски Легенди“.

„Целта ни е да стимулираме креативното мислене на младежите. Има много млади хора, които обичат да пишат и да изразят себе си по този начин, а чрез този проект им се предоставя поле за изява. Нашата мисията е развиването на млади автори и да покажем, че четенето не е досадно задължение, а приятно приключение. Ще покажем, че младите хора имат мнение и е важно да го изразяват“, споделиха организаторите.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

30-Март-2016

31-Март-2015

30-Март-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.