iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Великата Уитни Хюстън замлъкна завинаги, откриха я мъртва във ваната

светът изгуби Уитни Хюстън

Светът загуби най-бляскавата си поп икона. Американската певица и актриса Уитни Хюстън почина на 48-годишна възраст, предаде CNN. Новината е потвърдена от говорител на Хюстън.

Тялото й е открито в хотелска стая в Beverly Hilton в Лос Анджелис. Уитни се удавила във ваната, в стаята й са открити хапчета. Тече разследване.

Тази вечер ще се състои церемония по връчването на наградите "Грами" исе очаква да бъде връчена посмъртно награда на покойната певица.

Попиконата от близкото минало, която бе на върха през 80-те и 90-те години и участва в хитови филми като "Бодигард", дълго се лекува от наркозависимост, а последните й опити да се завърне на сцената завършиха с провал.

Някои от концертите на турнето и през миналата година обаче се оказаха проблемни за организаторите.

Преди година на първия концерт от турнето й във Великобритания тя остана буквално без дъх. В Париж бе настанена в болница с дихателна инфекция и отложи няколко от появяванията си пред публика.

В Австралия критиката и много фенове се изказаха зле за способностите й.

Световните агенции съобщиха през последните месеци, че звездата е пред фалит. Въпреки фиаското, което Хюстън преживя през последните години заради наркотиците, тя ще остане като един от най-брилянтните женски гласове за всички времена.

В профила си в Twitter, певицата Марая Кери, шокирана, с разбито сърце и обляна в сълзи, е поднесла съболезнования на семейството на Хюстън и почитателите й.

Тя е изказала скръбта си от загубата на "моята приятелка, несравнимата Уитни Хюстън, един от най-великите гласове, която никога няма да бъде забравена".

"Загубихме още една легенда. Ще ни липсва.", пише Кристина Агилера. 

 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.