iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


317-килограмова британка се премести да живее по-близо до ресторанти за бързо хранене

317-килограмова британка се премести да живее по-близо до ресторанти за бързо хранене 02_1456479745

317-килограмова британка, която доби популярност през последните години като Принцесата на храната за вкъщи, се мести да живее в специално пригодено за нуждите и габаритите й жилище. Освен останалите удобства 22-годишната Джорджия Дейвис ще може да се наслади и на храна от 20 ресторанта за бързо хранене, които се намират на по-малко от километър от новия й дом.

Дейвис стана известна още 15-годишна, когато постави национален рекорд с тогавашното си тегло от 400 килограма. През 2012 г. пожарникари трябваше да разбият една стена от дома й, за да я извадят и откарат в болница. През април миналата година огнеборците отново предприели 7-часова операция по изваждането на Джорджия от дома й, което включвало участие на два крана, седем полицейски коли, две пожарни и 11 лекари. Тогава младата жена трябвало да бъде оперирана заради инфекция.

Джорджия започнала да напълнява като малка, като още 6-7-годишна започнала да поглъща огромни количества храна и газирани напитки. Тя стигнала дотам, че дори получила забрана да влиза в училищния стол заради прекомерна консумация на храна, което може да навреди на здравето й.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.