iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Акушерка от Перник спечели от тотото колата на 2010

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

Бивша   акушерка от Перник спечели от тотото "Опел Инсигния" срещу 1.20 лв. след 32 години вярност към спортната лотария. Моделът на луксозния автомобил е обявен за кола на 2010г.

Късметлийката е 54- годишната перничанка Милка Лозанова, а автомобилът е голямата награда в специалния 60-ти тираж в "6 от 49" на играта "Втори ТОТО шанс" на Българския спортен тотализатор.

Днес директорът на Районната дирекция в Благоевград Светлин Бонев връчи ключовете от автомобила на щастливата победителка.

Милка Лозанова е майка на три дъщери, има и 4- годишна внучка Виктория. Спечелената кола, тя подарява на своя съпруг Моньо Лозанов за рождения му ден.

"Късметът ме споходи в тиража, теглен на 31 юли. Когато разбрах, че печеля колата реших, че ще я подаря на съпруга ми, който на 2 август имаше рожден ден", каза щастливата перничанка.

Тя играе тото от 32 години. Винаги пуска по един фиш с една комбинация- с едни и същи числа. Досега е уцелвала само веднъж петица от "6 от 42".

"Това е шестият автомобил, дошъл в Перник от играта "Втори ТОТО шанс". Играта се оказа особено късметлийска за перничани, тъй като всяка трета награда на територията на Районна дирекция- Благоевград идва в Перник", каза Светлин Бонев.

На 9 септември той ще връчи ключове от автомобил "Опел Астра Класик" на друга перничанка, която е спечелила кола, отново от "Втори ТОТО шанс" в 62-ия тираж на "6 от 49". И двата печеливши фиша са пуснати в един и същи тотопункт в Перник. От началото на 2011 досега освен автомобили перничани са спечелили още 102 000 лв. Общият размер на печалбите в област Перник от ТОТО2 са 1 630 000 лв от началото на годината 

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.