iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Анджелина Джоли се подложи на поредната операция

Анджелина Джоли се подложи на поредната операция 03_1427220453

Отстраниха яйчниците и фалопиевите тръби на Анджелина Джоли, която през 2013 г. разкри, че има генетична предразположеност към развитие на ракови заболявания и реши да не рискува и да намали до минимум опасността от злокачествено заболяване.

Джоли се подложила на операцията, след като лекарите открили потенциален ранен знак за развитие на рак по-рано този месец.

В статия за „Ню Йорк таймс” актрисата споделя: „Преминах през нещо, което хиляди жени са почувствали. Казах си, че трябва да остана спокойна, да бъда силна”. Нейният съпруг Брад Пит веднага се върнал от Париж, за да й помогне в трудния момент. След като преди 2 години тя претърпя двойна мастектомия, Джоли реши да се лиши и от яйчниците си и вече няма да може да има биологични деца. Актрисата и съпругът й обаче вече има общо шестима наследници.

„Чувствам се женствена и стоя твърдо зад решенията, които взимам за себе си и за семейството си. Знам, че на децата ми няма да им се налага да казват, че майка им е умряла от рак на яйчниците”, обяснява Джоли.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.