iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Ангел и Мойсей се разделят, започват солова кариера

Ангел и Мойсей се разделят, започват солова кариера 03_1427541099

Ангел и Моисей се разделиха след близо 3-годишно партньорство, като двамата изпълнители ще започнат солова кариера. Двамата изпълнители започнаха кариерата си като един от най-интересните и изненадващи за публиката дуети в първия сезон на X Factor в България.

Зрителите ги подкрепиха, класирайки ги четвърти на финала, а характерният им сценичен образ, облечен в плътния и специфичен глас на Моисей, бийтбоксът, китарата, актьорските и дори танцови способности на Ангел им спечелиха много фенове.

Двамата не са дует преди кастингите за телевизионния формат. Те се събират като на шега и без особени очаквания в деня на прослушването, с идеята да обединят в едно атрактивно сценично присъствие различните си характери и таланти. Комбинацията е толкова сполучлива, че двамата решават да продължат заедно и след края на X Factor. Сред най-големите хитове на Ангел и Моисей са “Кой ден станахме?”, “Знаеш ли кой видях”, “Спомняй си”, “Тази снимка пази” и “Къде си, брат?”. Двамата спечелиха наградите “БГ дует/трио на годината” на БГ Радио за 2013 и 2014 година, “Най-добра колаборация” и “Най-добро видео” на 359 BG Hip-Hop Awards, както и “Най-добър дует” и “Най-добра хип-хоп/R’n’B песен” на Box TV Awards за 2014 година.

След разпадането на дуета Ангел вече е готов с нови, написани от него песни. Първите му два сингъла ще бъдат заснети на полуостров Парга, Гърция, в края на април. Единият ще бъде представен пред публика в средата на май, а другият - през август.

Моисей работи по няколко собствени парчета и видеовариантите им, които ще започнат да бъдат представяни пред публика през следващите месеци.

Източник: monitor.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

30-Март-2016

31-Март-2015

30-Март-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.