iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Антония Петрова побесня, нямала целулит

Антония Петрова побесня, нямала целулит

Мис България - 2009 Антония Петрова отново побесня на това, че в медиите бяха публикувани нейни снимки от плажа, на които се вижда, че тя има целулит.

Перничанката изпадна в ярост и разпространи гневно писмо, наподобяващо адвокатска пледоария, в което защитава фигурата си. В не особено възпитан стил тя пише: „Мили хора, с дребни, завистливи душици, обръщам се към вас, въпреки че сте под достойнството, нивото, външния вид и начина ми на живот просто за да ви се изсмея в лицето! Колкото и да ви се иска аз нямам целулит и колкото и да се стараете да го "нарисувате" той няма да се появи”, ядосва се Антония Петрова и изпада в детайлни подробности:

„Също така на дупето ми и краката, ясно се вижда голямо бяло петно, поне да бяхте уеднаквили цветовете на обработената и необработената кожа”, твърди Мис България.

Накрая тя изпада в истинска себевъзхвала: „Само за сведение, мерките ми в цял свят се считат за еталон за красота. А, още нещо - не пазя диети, никога не съм пазила и не съм посещавала фитнес от 2003г, не спортувам. Признавате си го на глас или не - аз изглеждам прекрасно и съм Мис България.”

Източник: blitz.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.