iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Азис взриви Стадиона на мира в Перник с потник на Iron Maiden

Перник снимка: за хората и събитията - Азис

С голям концерт в Перник завърши турнето на музикалната телевизия Фен ТВ, което премина през 7 града и събра на една сцена поп, поп фолк и фолклорни изпълнители. Нетърпеливи дечурлига, мами, татковци и баби заеха места на “Стадиона на мира” още към 18 ч, 2 часа преди официално обявеното начало. На челни позиции се бутаха “рамо до рамо” последователи на Миро, Азис и Алисия.

25 изпълнители, 4-часово шоу, хиляди фенове и поредните провокации украсиха музикалния спектакъл. Азис пя с фланелка на Iron Maiden. От ВИП местата концерта изгледа дори кметицата на Перник Росица Янакиева.

Към обещаните певци - Емануела, Алисия, Ивена и Джина, Теодора и Софи Маринова, се присъединиха Искрен Пецов, Йоанна, Теди Кацарова, екскаризмата Галя, Криско и други.

Галя и Миро позираха за снимки заедно, но пяха поотделно. Тони Стораро отложи в последния момент идването си заради силни болки в кръста и така Емануела закри последния концерт.

Миро, който на всичките концерти бе облечен с екип на Миньор, най-сетне обра овациите пред почитателите на "чуковете". Истинска суматоха настана след като хвърли в публиката футболната тениска.

 Емануела отново заложи на булчинската визия, и за да бъде в тон с футболните цветове на града - бе заложила на жълтото. Тя за пореден път захвърли полата, булото и букета от жълтия си булчински тоалет и остана по боди и по корона. След като отдавна стана ясно, че певицата няма да вдига никаква сватба, медииният интерес към нея бързо стихна. С лекота успя да и го измъкне дори Азис, който отдавна вече е спрял да ни изненадва с безумните си действия и тоалети.


След като отложи сватбата, Емануела игра ролята на булка в 7 града

Провокацията  дойде от Азис, който се качи на сцената с потник на Iron Maiden. Не са ни известни негови пристрастия към рок музиката, но дали пък скоро няма да се идентифицира с емблемата на великата банда?


Дали пък не иска да влезе в ролята на "Желязната девица"?


Десислава отложи участие за да бъде част от заключителния концерт в Перник

Снимки: Фен ТВ

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.