iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Бивша на Слави рекламира Перник с клип

Перник снимка: Алекс Раева снима клип на кариера до Перник

Бившата вокалистка от "Шоуто на Слави" Алекс Раева остана възхитена от природните забележителности на Перник. Видеото към най-новия сингъл на певицата – „Nice in July“, е снимано на каменна кариера в близост до центъра на „скакауците“ и тунингованите голфове.

Това е и последното заглавие, което Алекс Раева пуска в ефира за летния сезон. Песента е заредена с енергията и свежото настроение на лятото, подплътени с динамиката на електронните джаз ритми.

Mузиката, текстът и аранжиментът на парчето са дело на творческия тандем Ясен Козев и Крум Георгиев. За заснемането на видеото са се погрижили Жоро Петков и Васил Стефанов.

Сега Алекс смята да обърне повече внимание на актьорската си игра в новия сериал на Би Ти Ви „Седем часа разлика“. Снимките текат в САЩ и у нас, а сюжетът е базиран на действителни случки. Продуцент е Маги Халваджиян, с чийто екип певицата сподели професионална химия и като водеща на „България търси талант“. Сценаристи са Милена Фучеджиева и Любен Дилов-син, а за каузата са спечелени още Малин Кръстев, Ваня Цветкова и Мария Статулова.

Александра Раева е родена в София  на 24 септември 1980 г. Родителите й - Илия Раев и Наталия Бардская, са актьори. Александра е завършила две средни образования - музикално училище с пиано и оперно пеене и техникум по текстил. В художествената академия учи специалност рекламен дизайн.

 

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.