iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Бойко разказва тъп виц за тъща

Бойко Борисов в Разлог

"Двама плачат на два съседни гроба. Единият пита: ти за какво плачеш? - Ами, жена ми умря. А ти защо плачеш? - върнал въпроса вторият. Тъщата умря. - Е, и това не е лошо.

 Такъв виц разказа премиерът Бойко Борисов на жерналисти в Разлог като го питаха за имотното състояние на тъщата и тъста на вътрешния министър Цветан Цветанов.

"Питай ме пак за тъщата на Цветанов, дано не ми се разсърди жената" - обърна се Борисов към репортерка. После грабна микрофона й и я запита тя дали има тъст. Премиерът се поправи бързо, че всъщност при нея става дума за свекър.

Борисов обяви, че не се притеснява от проверката на МВР-шефа. "Ама защо аз да се притеснявам за тъста на Цветанов?! Чувате ли си въпроса? Аз тъст нямам. Той има тъст, да му се притеснява. Какво ме питате сега - питате премиера на България притеснява ли се от тъста на Цветанов. Той трябва да се притеснява тъстът да не го хване, ако има любовница, ако нещо такова има... А данъците са нещо лично - всеки трябва да отиде и да си ги плати. От пет дни ме питате това.

Питайте ме още веднъж: не се притеснявам от никаква проверка на Цветанов, защото тя завърши и директорът на НАП я обяви. А сега тъстът му не знам дали е член на ГЕРБ, за да се притеснявам, или тъщата му", каза Бойко Борисов.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.