iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Бойко Борисов псува Янакиева според пернишки сайт

Бойко Борисов псува Янакиева според сайта на PR-a на община Перник

Скандална публикация се появи във фейсбук страницата на Активното гражданско общество в Перник. Сайтът Перник Тудей качи скандалното заглавие: "БОМБА №1! Бойко Борисов за Янакиева: Ако вашата кметица политизира нещата, мамицата й?". По-долу е целия текст на публикацията:

-------------------------------------
"Ако вашата кметица се опита да политизира нещата, мамицата й...", с това завършила днешната среща на членовете на инициативния комитет в помощ на пострадалите от земетресението в Перник и премиера на Република България Бойко Борисов.

По информация на PernikToday.net пожеланията към майката на кмета на Перник Росица Янакиева са били отправени на висок глас от Борисов пред всички присъстващи на срещата в МС, включително Цветан Цветанов и други представители на държавната власт.

Какво точно означава "Мамицата й" премиерът не е уточнил.

Телефоните на присъстващите са били събрани и за съжаление не разполагаме с аудио или видео запис. 
--------------------------------------

Ето линк към вече премахнатата публикация от сайта на Тудей ООД: http://www.perniktoday.net/Zhyltini/BOMBA-%E2%84%961-Bojko-Borisov-za-Ianakieva-Ako-vashata-kmetica-politizira-neshtata-mamicata-j.html 

И линк към кешираната от Гугъл публикация: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:sPpWTV2XwAAJ:www.perniktoday.net/Zhyltini/BOMBA-%E2%84%961-Bojko-Borisov-za-Ianakieva-Ako-vashata-kmetica-politizira-neshtata-mamicata-j.html+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=bg&client=firefox-a

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.