iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Бургаският кмет тествал служителите си по нестандартен начин

Бургаският кмет тествал служителите си по нестандартен начин 02_1455606605

Бургаският кмет Димитър Николов хвърли в смут служителите си след като стана ясно, че ги тества по нестандартен начин. „Чичо кмет“ най-редовно звънял на горещия телефон на община Бургас и давал на подчинените си различни задачи за разрешаване. Това пише „Флагман“.

Неотдавна кметът се обаждал като обикновен гражданин и подал сигнал по даден проблем, за да види как ще се справят подчинените му. Никой не го разпознал и последвало бавно придвижване на сигнала. Дежурният първо го свързал с отдел „Озеленяване“, оттам го препратили към колегите си от „Екология“. Еколозите го върнали обратно към озеленителите.

Градоначалникът се разочаровал от действията на служителите си и бързо взел мерки да създаде нов начин на работа. „В момента вече конкретните сигнали отиват при конкретни общински служители“, казва градоначалникът на Бургас. Освен това обажданията на кмета под прикритие не са секнали.

Общинарите вече непрекъснато са нащрек като звънне телефонът, довериха работещи в администрацията. По същия начин никой не смеел да си тръгне от работа дори и пет минути по- рано. Служителите стояли поне 10-15 минути допълнително „за всеки случай“.

В кабинета на Димитър Николов имало монтирана електронна маса, свързана с видеонаблюдението на общината и по всяко време той можел да вижда „движението“ на общинските служители.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

31-Март-2016

01-Април-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.