iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Черни магии ни застигат чрез социалните мрежи

Черни магии ни застигат чрез социалните мрежи 09_1474517432

Черни магии и заклинания ни застигат чрез социалните мрежи. Това предупредиха посветени в тайните на зловещите практики. Информацията, която споделяме в социалните мрежи, се оказва напълно достатъчна, за да станем жертва на недоброжелатели. Самото правене на магии се оказва по-лесно отвсякога, защото всеки може лесно да открие наша снимка или лични данни, които да бъдат използвани с нечисти намерения.

„От практична гледна точка на един магьосник или оператор в енергийната сфера му е необходима лична информация, за да може да адресира магията или проклятието, което прави. Материални носители могат да бъдат както коса, нокти или кожа, така и снимки. Всъщност на съвременния магьосник му е много по-лесно да работи именно по снимките, независимо дали са стари или нови, цветни или черно-бели, защото те дават много повече и по-цялостна информация за човек“, обясни пред „Зодиак“ сензитивът Надя Христова.
Тя предупреди още, че за най-страшните арабски магии е необходимо само малкото име на човек и това на майка му, което лесно може да бъде намерено в социалните мрежи.

„Аз съм чувала за много такива неща, виждала съм факти, това е тема, по която научавам много от потърпевши или събирам като анализатор. От години, когато приемам клиенти, никой вече не ми носи снимки на хартия, всеки ми казва име във фейсбук и ми показва човека там. Цялата информация, която ми е нужна, за да проверя статуса на един определен човек или неговото семейство, я има във фейсбук и никой не си прави труда да я крие“, каза Христова.

Тя е категорична, че в социалните мрежи по никакъв начин не се засягат моралните ценности – кое е правилно и кое не е правилно. „Фейсбук е среда, в която няма морални прегради и те не се поощряват. Тази свобода, която ни е предоставена, се обръща срещу нас и трябва да сме внимателни към нея в това отношение“, предупреди Надя Христова.

Тя обясни, че дори да ограничим кръга на приятелите си, пак сме в постоянна опасност, защото практиката показва, че точно най-близките или доскоро близки хора са тези, които искат да ни навредят заради злоба или завист.

„Ние лековато качваме свои снимки и не пазим информацията си, като смятаме, че малкият кръг от приятели, които сме допуснали, не биха могли да го направят. Това обаче не е така и статистиката го доказва. Най-често профилите ни се следят от бивши гаджета или съпрузи. Именно те са най-заинтересовани да ни влияят или навредят след раздяла, изневяра или скандал“, категоричен е сензитивът.

Източник: trud.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.