iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Деменция може да е довела до смъртта на Робин Уилямс

Деменция може да е довела до смъртта на Робин Уилямс 11_1415875005

Според нови данни Робин Уилямс може би се е самоубил заради често срещана, но опустошителна форма на деменция, която вероятно е нарушила нормалното функциониране на мозъка му.

Преди дни властите официално постановиха, че смъртта на звездата е самоубийство, след като беше разкрито, че той се е борил с безпокойство и параноя. Съдебни документи, получени от сайта TMZ, разкриват, че Уилямс, който беше открит обесен в дома му в Калифорния през август, страдал от деменцията при болест с телца на Леви. Близки източници до семейството на актьора разкрили, че дегенеративното заболяване било "ключовият фактор", който според тях го накарал да сложи край на живота си. Халюцинациите са често срещано явление при хората, страдащи от този тип деменция и те понякога не могат да разпознаят близки и приятели.

Легендарният комик страдал и от паркинсон, а движението на лявата му ръка било забавено. Малко преди смъртта си той започнал лечение на симптомите. Дълго време Уилямс се бореше с алкохолни и наркотични зависимости, но през юли тази година влезе в клиника за 12-стъпкова програма. Според завещанието на 63-годишния Уилямс синовете му Зак (31), Коди (22) и дъщеря му Зелда (25) наследяват 50 милиона долара. Третата му жена Сюзан Шнайдер ще трябва да се съобрази с условията на предбрачното им споразумение, което подписали преди сватбата си в Напа вали през 2011-а. Робин оставил инструкции как да бъде разпределено състоянието му от тръста в официален документ.

Източник: standartnews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.