iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Дъновисти проклели Щатите

Перник снимка: за хората и събитията

Пророчеството към САЩ, което беше обнародвано на 23 август, взе, че се сбъдна. Това стана  след посрещането на Космическата нова година на Седемте рилски езера. В него дъновисти, лечители и посветени окултисти, дошли у нас от цял свят, предупредиха суперсилата отвъд океана, че ще бъде наказана.

"Небесните учители (владици) изпратиха послание към САЩ заради нарушената хармония в света", предупредиха хората, общуващи си с духовния свят.

Не изминаха и няколко часа след като публикувахме посланието и земята отвъд океана се разтресе от серия природни бедствия. Самото излизане на статията съвпадна със земетресението, което люшна Източното крайбрежие със сила от 5,9 по скалата на Рихтер. Странно, но трусът въпреки своята сила не взе жертви. Той обаче напука като селски пети основните символи на американската държава във Вашингтон. На фокуса на целия свят попадна цепнатина, която зейна върху 169-метровия обелиск - "Паметника на Вашингтон".

Четири дни подир труса Ню Йорк бе ударен от урагана Айрин и серия от торнада. Хората коментират в родни форуми, че предупреждението от пазителите на планетата е било повече от красноречиво. Творецът ударил именно мястото, където се намират основните фундаменти на стария световен ред - Белият дом, Пентагонът, енергийните лобисти, Световната банка, Международният валутен фонд. В Ню Йорк пък се намира "бърлогата" на финансовата "рептилска клика", която предизвиква изкуствени циклични кризи.

Езотерици отдавна тръбят, че населението на Земята умишлено се държи в страх и подчинение от извънземна раса. С изкуствени кризи тя сковава менталната енергия на хората и потиска огромните им божествени способности, които дремят в нашата ДНК. За активацията им обаче се нуждаем не от страх и паника, а от любов и сигурност.

При посрещането на слънчевата нова година на Седемте рилски езера бяха дефинирани три непростими грехове на американците, за които Творецът щял тепърва да ги наказва. Наред с изкуствените икономически кризи се нареждали ГМО храните, които увреждат човека и убиват пчелите. Третият грях на тъмните сили, базирани в САЩ, са екологичните катастрофи и безогледното използване на природните ресурси, в това число и шистовия газ.

Мнозина отдават изчезването на водите от нашите реки и небивало топлата есен на петролния разлив в Мексиканския залив. Руски доклад показвал, че милиони галони петрол са изтекли в световния океан. Химикалът корексид обаче ги е разтворил и потопил на голяма дълбочина. В момента "черни дупки" от нефт в океана морят морските обитатели и тотално объркват океанските течения. Миналата зима за сефте в Южна Англия валя сняг.

Източник АСН

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.