iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Ефирният приятел на Гери от заперник, Милен Цветков си счупил врата

Милен Цветков със счупен врат?

След като приятелката му го зарязала, лъснали пикантни факти около личния живот на водещия. Оказало се, че Милен е най-големият плейбой в родния ефир. Той си позволявал да бройка девойките в интернет, въпреки че е сериозно ангажиран. Това е и причината Ивета да го напусне. Виртуалните подвизи съвсем не били единствените провинения на Цветков.
Припомняме, че завръщенето му на сцената на Нова телевизия бе ссъпроводено с ефирното разсъбличане на перничанката Гери "Голите думи"
Много перничани, коментираха поведението на ефирния плейбой (както го наричат Милен из жълтата преса) като несдържано по отношение на Горяна.
Сега пък Цветков е с потрошен врат. Папараци на hotarena.net са документирали атрактивната визия на водещия, който трудно си обръщал врата заради болката. Все още няма информация какво е причинило контузията. Но пък зевзеци вече предположиха, че се е потрошил по време на секс. Нали има нова мадама, трябва да се доказва – коментират форумци.
През последните дни се заговори, че Милен нарочно назначавал готини мацки в медията, за да се възползва от тях. Това побързаха да отбележат от “Шок”. Девойките не били много опитни, но разчитали на привлекателна визия и апетитни форми. 
Източник: http://kliuki.bg/ http://hotarena.net и http://golidumi.com/

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.