iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Гери "Голите думи" се съблече в шоуто на Иван и Андрей

Гери чете стихове по бельо

Пернишката поетеса Горяна Панайотова се съблече на живо в шоуто на Иван и Андрей. Младата дама, известна вече като Гери Голите думи" разхърля дрехите си в студиото, за да изрецетира най-новото си стихотворение за България.

Гери бе изненадата, подготвена от водещите за госта им Милен Цветков. Преди време в "Часът на Милен" перничанката остана по бельо за първи път в родния ефир. В петък вечер в студиото на Иван и Андрей, Гери се появи с шармантна прическа и стилен черен костюм. В миг обаче тя пристъпи към оркестъра, свали сакото със замах, после полата и остана по боди и жартиери. Към края на стихотворението обаче напрежението й дойде в повече и не успя да довърши строфите.

Появата на Гери по телевизора предизвика вълна от реакции в нета. Одобрителни коментари и окуражителни думи напълниха станалия вече известен нейн сайт "Голи думи". В него поетесата-журналистка за първи път застана по бельо, докато чете стиховете си. Така привличам внимание, ценителите ще ме разберат, за останалите не ми пука, каза Гери пред камерите в ТВ шоуто по Нова.

"Когато Иван и Андрей ме поканиха, се поколебах. Идеята бе да изненадам Милен и приех, защото при него бе първата ми голяма изява в национален ефир. Шоуто и гостът бяха прекрасни, но аз не останах доволна от своето представяне, защото се притесних и забравих края на стиха.  Липсваше ми опит с аутокю и кинцентрацията ми направи лоша шега. Представянето ми можеше да бъде по-добро, ако имах време да се подготвя за него. Все пак се радвам, че в очите на хората съм оставила позитивния образ, съдейки по стотиците коментари и писма след участието ми", написа Гери на сайта си "Голи думи" след снимките. 

Освен стихове, Гери изнася и уроци за малки и големи поразсъблечена:

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.