iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Годината на Дракона - хороскоп за 2012

Година на дракона  снимка: Интернет

Годината на Дракона – огнен знак, който не търпи унижение и насмешка, предвещава да бъде изпълнена както с добро, така и с лошо. Тази година ще бъде непредсказуема, но ако вярваме в собствените си сили, ще се преборим с трудностите и ще се гордеем с успехите си.

Всички родени под знака на Дракона трябва да знаят, че през 2012 е възможно да открият своите дългоочаквани партньори, да укрепят отношенията си с приятели и да се радват на семейния уют. Успехи в кариерата, развитие на таланта и много приключения очакват всички, родени през гореизброените години.

Овен
За Овните 2012 г. ще бъде естествено продължение на 2011-а. Всяко усилие ще бъде възнаградено двойно. Не бива обаче да забравят, че до тук са стигнали и благодарение на подкрепата, която им указват близките. Затова да ценят околните.

Телец
През 2012 г. Телците да внимават с любовните авантюри, защото изкушенията дебнат на всеки ъгъл, а разочарованията са толкова възможни, колкото и победите. Да не се страхуват от новите ситуации и да се гмурнат в приключенията, които им предлага съдбата.

Близнаци
В годината на Дракона Близнаците трябва да бъдат щедри и да не се ядосват за глупости. Всеки проблем има решение, стига желанието за справяне със ситуациите да е на лице.

Рак
За родените под знака на Рака 2012 г. ще донесе много промени. Важното за представителите на тази зодия е да съумеят да намерят сили вътре в себе си и да поемат рискове, защото само така ще постигнат успехите, за които са си мечтали.

Лъв
Драконът ще донесе само победи за Лъва – както в личен, така и в професионален план. Признанията ще се нижат едно след друго, а всички техни прищевки ще бъдат удовлетворени, ако не от близки, то от съдбата. Важно условие е обаче да ценят това, което имате. Иначе бързо ще се сбогуват с него.

Дева
През 2012 г. родените под знака на Дева и в годината на Дракона ще бъдат много усмихнати и позитивни. Със смелост и добро настроение ще трупат победа след победа, а щастието и благополучието ще бъдат неизлъчно до тях.

Везни
За Везните 2012 година е обсипана със спокойни дни – точно онова, към което всички родени под този знак се стремят. Те обаче не бива да правят компромиси със себе си и с околните, защото това ще им донесе само неприятности.

Скорпион
Родените под знака на Скорпиона не бива да се отпускат от победите, които трупат. Ясни цели и планове как да бъдат изпълнени те ще са само един плюс. Скорпионите да забравят за гордостта и да приемат още чуждата помощ.

Стрелец
Стрелците ги чакат много пътувания, приключения и емоции през 2012 г. Драконът ще им даде отговор на въпроса кои всъщност са те и за какво трябва да се борят в бъдеще.

Козирог
Изпълнена с битки ще бъде годината за Козирозите. Те ще се изкачват до върховете само с много упоритост и труд – две неща, които никак не са им чужди. Ако вярват в себе си и следват пътя си, със сигурност ще получат точно онова, което искат и вярват, че заслужават.

Водолей
Годината на Дракона ще донесе на Водолеите онова, което винаги са искали и тайно са мечтали за него. Просто не трябва да се страхуват и срамуват да си го вземат. Най-накрая ще им се върне и всяко добро, което те са правили за останалите.

Риби
На Рибите им предстои да разберат, че колкото по-скромно го дават, толкова по-малко ще получат. Нахаканост, самочувствие и отстояване на позициите ще бъде само в техен плюс, ако искат да постигнат целите си през 2012 г./ sin.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.