iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Loading

Иван Котарака има Ферари за 500 000 лв.

Иван Котарака има Ферари за 500 000 лв. 07_1437030375

Иван Котарака от Перник се сдоби с за 500 бона, като моделът за пръв път започна да се произвежда през 2011 г., като към него се включват абсолютно всички гъзарски екстри. Цената на подобен автомобил не пада под половин милион лева.

За да се сдобие с подобен звяр, всеки баровец трябва преди всичко да е търпелив. Поръчката на подобно возило от лимитирана серия отнема около 18 месеца.

Процесът е тромав, защото производителите на „Ферари“ решават на кого да продадат продукта си на четири гуми, и на кого – не. На всеки мераклия се гледа като на кандидат, който бива или одобрен, или отхвърлен.

„Ферари“ FF се счита за един от най-бързите автомобили в света, пише „Галерия“.

Преминал отлично през „теста“, Алексиев в момента е изключително горд с новата си придобивка. Често може да бъде забелязана уникалната му кола, паркирана на видно място - пред входовете на най-тузарските столични заведения.

Перничанинът е щедър към себе си, но повече развързва дълбоката си кесия за 14-годишната си наследница Изабела. Малката прави първите си стъпки на музикалната сцена, но пък звездните капризи ги е осъвършенствала отрано.

Изи обожава Раиана и доста подражава на американската изпълнителка. Копира стила на обличане на мега звездата, а на всички е ясно, че дрешките на мулатката са все дело на световноизвестни модни колоси, достигащи до безбожни цени.

Но в това се забелязва и нещо притеснително. Неотдавна 14-годишната Изабела се появи като същинска малка Риана с ултра къси панталонки с висока талия, бюстие и прозрачна туника, която не скриваше нищо.

След като зърнаха детето, облечено по този начин, мнозина се възмутиха, най-вече защото този тоалет не е подходящ за малки хлапета.

Източник: perniknews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

На тази дата в миналото

24-Февруари-2017

26-Февруари-2016

25-Февруари-2016

26-Февруари-2015

25-Февруари-2015

Вход с фейсбук профил:

[email protected]com за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.

ipernik com