iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Измислиха огледало, което ни казва, че сме красиви

Измислиха огледало, което ни казва, че сме красиви 10_1412925763

Ако рядко чувате „Очите ти са завладяващи!“, „Тази рокля ти стои страхотно!“, „Днес изглеждаш чудесно!“ от познати и приятели, не се притеснявайте.

Шведският производител на мебели IKEA излезе с интересен нов продукт – „Мотивиращо огледало“. Става дума за огледало с вградена аудио система, което прави комплименти на човека, оглеждащ се в него. Едновременно с това комплиментът се изписва на повърхността.

Продуктът се предлага промоционално в един от британските магазини на веригата. Според официално изявление на IKEA той „ще осигури на хората така необходимото им вдигане на самочувствието“, съобщава Time.

По данни на различни проучвания около 44% от британците са критични към външния си вид, а 26 на сто споделят, че се чувстват некомфортно, когато погледнат в огледалото. В същото време пак 26% заявяват, че една мила дума е достатъчна, за да започнат да се харесват повече.

Първите отзиви за говорещото огледало са доста положителни. „Страхотно е, защото иначе никога не получавам комплименти. Ако трябва да съм честен, мога да стоя пред него цял ден“, споделя мъж, закупил си модерната мебел.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.