iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Как си почиват родните звезди

Как си почиват родните звезди 08_1472187647

Летни емоции, горещи купони, бушуващи хормони – за повечето хора това е характеристиката на най-топлия и вълшебен сезон в годината, като много от родните звезди обаче признават, че не са могли да си позволят истинска почивка заради многобройните си ангажименти. Въпреки това те се чувстват заредени, изпълнени с енергия и готови за новите предизвикателства, които ги очакват през септември, научи „Зодиак“.

Много от тях смесват работата с почивката и планират тепърва големи пътувания зад граница, както и нови проекти. Сред тях са певецът Орлин Павлов, който това лято се е отдал на киното, и фитнес шампионката Биляна Йотовска, която не се отказва от здравословния си режим дори в най-горещите дни.

Отдадена на работата си е и София Маринова, която обаче успява да се наслади и на силната си любов към Гринго. Двамата си признаха, че не се изпускат от поглед, защото се ревнуват бясно.

Орлин Павлов в дует с Гари Дърден

Талантливият ни певец и актьор Орлин Павлов има супернатоварена лятна програма и признава, че почти няма да му остане време за почивка, но за сметка на това ще пътува до Америка. В момента с пълна скорост текат снимките на новия филм на Ники Илиев – „Всичко, което тя написа“, където той отново ще бъде в една от главните роли.

Още в края на тази седмица действието на родната продукция ще се пренесе в Ню Йорк, затова целият екип вече се подготвя за пътуването. В лентата Орлин ще играе брат близнак на Саня Борисова, като приликата между двамата улеснява работата на гримьорите. Във филма участва и звездата от сериала „Местопрестъплението“ Гари Дърден.

Орлин призна, че Гари е много готин, а освен това е и отличен музикант – пее страхотно и свири добре на китара. Изпълнителят на „Секунда“ не изключва възможността двамата да направят нещо съвместно и в областта на музиката. Преди да замине за Щатите, певецът ще използва времето тук, за да понатрупа още мускули в тренировките по кикбокс и лека атлетика.

Освен снимките във „Всичко, което тя написа“, Орлин ще е и една от звездите в новия сериал на Би Ти Ви. В мащабната продукция той ще си партнира с Дарин Ангелов, Юлиян Петров, Койна Русева, Георги Кадурин и Валентин Танев. Орлин, Дарин и Юлиян ще са в ролята на приятели спортисти и ще демонстрират не само мускулести тела, но и отлични умения в сърфирането, карането на байкове и мотори.

Източник: trud.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.