iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Катето Евро идва да живее в Перник

Перник снимка: за хората и събитията - Катето Евро в Перник

Атрактивната актриса Екатерина Евро е наумила да се пресели да живее в Перник. Щяла да си вземе жилище под наем и да доведе със себе си цялата си тайфа. Това ще стане обаче само ако любимият й зъболекар стане кмет на общината. „Изберете си читав кмет!”, заръча на перничани артистката, визирайки денталния доктор, който й осигури неповторима усмивка.

 

Днеска Катето Евро се появи на откриването на предизборната кампания на местна коалиция.  Но не заради присъствието на артистката, а защото сценарият наистина беше артистичен, вместо събрание - стана шоу. Единствената зала за публични събития в Перник беше препълнена. И понеже кандидатът за кмет е стоматолог, имаше много зъборекари, но имаше и импресионалисти (Нали си спомняте Уди Алън и подборката „Ако импресионистите бяха зъболекари“).  

 

Точките обраха децата на докторското семейство. Те показаха като семеен театър страхотно свелинно шоу, изискващо умение, старание, синхрон и хармония.

 

Заедно за община Перник, приканват кандидати от коалицията, застанала зад доктора с убеждението, че ако това се случи, не само на Катето Евро ще й се прииска да живее в града.

 

Снимки

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.