iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Клиника в Пловдив подарява за Коледа две ин витро процедури

Клиника в Пловдив подарява за Коледа две ин витро процедури 12_1449742843

Клиника в Пловдив ще подари за Коледа две ин витро процедури с включени стимулации на двойки с репродуктивни проблеми, като инициативата е част от кампанията им „Пожелай си!“, която има за цел да помогне на бездетни семейства да сбъднат мечтата си за нов живот

Кампанията стартира от днес и ще продължи до 25.12.2015г. Екипът на клиниката ще разполага с данните на всички участници и на 21.01.2016г. ще се обявят щастливците. В инициативата могат да участват двойките, които отговарят на предварително изложените условия.

Те трябва само да напишат писмо, в което искрено и емоционално споделят своята история, така че да убедят журито, че именно те са най-подходящите, които заслужават безценната награда. Изпратените писма ще бъдат публикувани в официалния сайт и Фейсбук профил на клиника, пълна конфиденциалност за участниците. Всички от тях ще получат право за участие, но само най-трогателното писмо ще сбъдне мечтата на авторите си за дом, изпълнен с детски смях и ще спечели първата ин витро процедура.

Втората награда ще бъде изтеглена на лотариен принцип, включвайки всички участници, без значение дали писмото им е впечатлило журито или не. Печелившите двойки ще станат ясни на 21.01.2016 (Денят на родилната помощ), когато в клиниката в присъствието на нотариус, цялото жури и всички гости ще бъде обявена първата награда и изтеглена втората на лотариен принцип.

Източник: monitor.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.