iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кой разплака Луиза Григорова?

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

По време на снимките на последното издание на предаването „Търси се…“, младата актриса Луиза Григорова неочаквано избухна в сълзи. Причината за това беше признанието на гаджето й Явор Бахаров, колко много я обича.

Младите звезди от „Стъклен дом“ се запознаха на снимачната площадка на сериала и доста бързо пренесоха чувствата си от екрана в реалния живот. „Веднага ми хвана окото. Това е истинската и голяма любов. Обичам я много и това няма как да се обясни с думи“, излял чувствата си пред камерите на предаването Бахаров. За отношенията си с Луиза в новия брой на „Търси се…“ ще разкажат още родителите й – шефката на модната агенция „Ивет Фешън“ Ивет Григорова и баща й Красимир.
Екранните роднини на Луиза – Георги Кандурин и Яна Маринова, също ще споделят по нещо за нея. Веселието и лъчезарността на актрисата са сред първите неща, които ги впечатлили. „Тя не е просто усмихната, тя е ухилена“, споделя Кандурин.

Пред водещите на предаването младата актриса ще разкрие някои неща от личния си живот, за връзката си с Бахаров и за отношенията си с останалите актьори в сериала. Не са малко и изненадите, които са подготвили на талантливата актриса и от екипа на тв предаването. Тя ще трябва да отговори на доста различни предизвикателства, сред които – да имитира Веселин Маринов, да играе хоро и дори да пее църковни песни. Как ще се справи с тях Луиза, ще видим на 28 май в новия брой на „Търси се…“/ Клюки.бг

Редактор: Стояна Здравкова

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.