iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Кримка влачи крадени телевизори с ръчна количка

Перник снимка: за хората и събитията [field_event_date-datetime]

Нагла кримка развесели полицаите в Радомир. Завалията бил заловен да влачи крадени телевизори в ръчна количка по пътя от кв. Върба към центъра на града.

52-годишния С.И. от гр. Петрич приковал погледите на ченгетата с напъканото догоре с плачкя "возило". В малката количка били натоварени телевизори с марки „Самсунг” и „Фунай”. Мъжът не успял да даде смислен отговор за произхода на вещите. Служителите на реда много бързо установили, че плячката е от дома на стлоличанин в кв. "Върба". С.И. е бил задържан за 24 ч. с полицейска заповед.

Автопатрул ловнал още един крадец пешак, който пък носил под мишка плячката си. Лицето със съмнителен товар е засечено на ул. „Ю. Гагарин” в Перник, до жилищен блок. При извършената проверка се установил, че това е криминално проявения А.Г./48 г./, който носел в себе си метални въздухопроводи. Полиците установили, че същите са крадени от блока в който живее 48-годишния мъж. Намерени и иззети са инструментите, с който са свалени тръбите. А.Г. е задържан за 24 ч. с полицейска заповед.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.