iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Луиза Григорова не харесва бюста си

Луиза Григорова не харесва бюста си 12_1449582963

Луиза Григорова никак не харесва скромните си природни дадености, като актрисата с тяло на сирена, въобще не е доволна, че не е надарена в деколтето, както някои свои колежки, пише "България Днес".

В последното си интервю, звездата от театъра и малкия екран, споделя, че не харесва изобщо визията си, но и не планира да прави ремонт на деколтето си, както е модерно напоследък. Освен това е спокойна, че мъжете и така я харесват. Въпреки че самата тя би искала да има по-голяма гръдна обиколка.

„Всеки си има различен вкус и може да харесва, каквото си поиска. Има мъже, които харесват жени с големи бюстове, но има и такива, които не ги харесват“, разказва родената в Перник красавица. Тя не споделя дали гаджето й мечтае да я види по-надарена, но е категорична, че няма намерение да се ремонтира.

И докато актрисата се опитва да не обръща внимание на скромните си дадености, то се радва на успехи в професионален план. Проектът ѝ Black Files върви успешно, набрала е нужните средства и се надява скоро да го види реализиран.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.