iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Луиза Григорова вече е под чехъл

Луиза Григорова вече е под чехъл 07_1468386957

Семейна жена е вече Луиза Григорова, като актрисата, която доскоро затваряше всички нощни клубове в столицата, вече е под чехъл. Кротна я гаджето й Мариян Макариев. Режисьорът се прочу преди време като извънбрачната тръпка на друга актриса – Елена Петрова. Заради него хубавата Елена изостави дома и богатия си гръцки съпруг. Петрова вярваше, че е открила истинската любов, и не се поколеба да поиска развод. Романсът им продължи твърде кратко. Макариев се загледа по доста по-младата актриса Луиза и не се поколеба да зареже Елена, пише “България днес”.

За кратко време Мариян промени до неузнаваемост Луиза.

Двамата живеят заедно отскоро и не крият плановете си за семейство. Папараците на “България Днес” уловиха влюбените по време на шопинг в голям магазин за спортни дрехи. Григорова внимателно избираше дрехи за любимия си. Актрисата и гаджето й се запасиха с цял куп полезни принадлежности за къмпингуване. Двамата се готвят да прекарат лятото на палатка и внимателно избраха всичко необходимо. Мариян щедро купи всичко, което Луиза си хареса.

След като лятната ваканция приключи, близките на Григорова с нетърпение чакат да разберат дали ще има сватба.

Майката на Луиза е одобрила бъдещия си зет. Ивет Григорова е известна като доста властна и амбициозна жена. Именно тя не одобряваше връзката на Луиза и предния й приятел Явор Бахаров. Мариян изглежда доста по-перспективен и надежден. Той изкарва добри пари и като режисьор на реклами и чалга клипове. Наскоро прибра сериозна сума, за да направи видео на обща песен на Алисия и Борис Солтарийски.

Макар да има желание да продуцира филми, Мариян няма нищо против да изкарва пари от комерсиални продукции. Така той осигурява доста добър стандарт на живот за него и Луиза. Макариев кара скъп спортен “Мерцедес” и глези Луиза с луксозни подаръци.

Източник: perniktoday.net

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.