iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Любимият плод те издава какъв си

Плодовете издават същността

Вярвате или не, но плодовете, които предпочита човек, също могат да кажат нещо за неговата личност. Череши? Трудно изразявате емоциите си. Любимият ви обожава праскови? Попаднали сте на страстен любовник. Вижте какво още казват плодовете за вас и околните.

Ананас
Бързо вземате решения и още по-бързо пристъпвате към действия. Проявявате смелост при промяна на кариерата, ако това ви е от полза. Имате изключителни организационни умения и не се плашите от мащаба на задачите, които трябва да свършите. Самоуверена личност, която същевременно е честна и справедлива в отношенията си с другите. Въпреки, че нямате дарба да създавате лесно приятелства, тези, които създадете, са за цял живот. Рядко, ако не и никога, допускате романтични увертюри. Партньорът ви често е впечатлен от качествата ви, но разочарован от начина, по който (не)показвате чувства.

Банан
Сантиментална личност! Любвеобвилни, нежни, топли и състрадателни – това са почитателите на банана. Често им липсва увереност в себе си и по природа са доста притеснителни. Хората често се възползват от добродушието им и очевидната им уязвимост. Те обожават партньора си по всякакъв начин – както заради душевната, така и заради външната красота. Поради характера, който имат, почитателите на бананите винаги създават отношения, които са много хармонични.

Грозде
Като цяло учтиви хора, но бързо “палят”. “Изгасват” обаче също толкова бързо. Харесват красотата във всички форми, включително и красивите външно хора. Популярни са, заради общителната си натура. Имат вкус към живота и обичат всичко, което правят – от начина, по който се обличат до ежедневните задачи - всичко ги въодушевява. Партньорът им трябва да споделя жизнеността им.

Круша
Ако се съсредоточат върху нещо, могат да го направят успешно, но когато се проточи те се разсейват и се затрудняват да го завършат с ентусиазма, с който са започнали. Любителите на круши искат да знаят резултата от усилията си почти веднага. Харесват интелектуалните предизвикателства и обичат да влизат в задълбочени дискусии. По-скоро са неуморими, “високочестотни” личности, които бързо се въодушевяват. Бързо установяват приятелски отношения, но поддържането на тези отношения дългосрочно не им се удава лесно.

Манго
Любителят на мангото е личност, с която се съобразяват. Често това са хора, които имат ясни виждания и да им се повлияе не е лесна задача. Те имат склонност да се проявяват като “екстремисти”, с категорично мнение за това, което харесват или не харесват. Обичат да контролират ситуациите. Харесва им да бъдат въвлечени в неща, които представляват интелектуално предизвикателство. Изключително силни навън, те са като котенца, когато са с партньора си. С любовта на живота си са много сговорчиви и отстъпчиви, а проявите на силната си воля оставят за другите.

Папая
Наистина безстрашни хора, които се справят с лекота в живота. Мислят задълбочено за нещата, които правят. Притежават чувство за хумор, което, заедно с щедрата им натура, ги прави любимци на много хора. Постигат много в професионален план, като че ли са “му хванали цаката” как да бъдат на точното място в точното време. Обичат да се срещат с нови хора и да виждат нови места винаги, когато могат. Чувството им за хумор е онова нещо, което привлича към тях противоположния пол повече от всичко друго. Просто е очарователно!

Портокал
Ако портокалът е любимият ви плод, това говори за човек, който съчетава търпението със силата на волята. Тези хора обичат да правят нещата бавно, но много последователно и докрай и абсолютно не се притесняват от много работа. Същевременно са по-скоро срамежливи, но са верни приятели, на които може да се има доверие. Имат усет към естетиката. Почитателите на портокали избират партньора си внимателно и с мисъл. Обичат от цялото си сърце и не харесват временните неща. Избягват конфликтите на всяка цена.

Праскова
Също като сочната праскова, която обожават, тези хора обичат сока на живота и сочната му зрялост. Те са приятелски настроени, доста прями и честни, което само ги прави още по-чаровни. Бързо прощават и бързо забравят и наистина ценят приятелството. Притежават независимост и амбиция, а това им помага да постигат целите си. Любителите на сочния плод са идеални любовници - пламенни и страстни, но са честни и верни в любовта. Същевременно те не обичат да излагат на показ страстта си.

Череша
Ако черешите са любимия ви плод, животът не винаги е толкова сладък за вас. Често имате върхове и спадове, особено в професионален план, като виждате, че не печелите достатъчно. Имате богато въображение и често участват в креативни проекти. Много честен и лоялен партньор, но изразяването на чувствата не е най-лесната част за вас. Домът е раят за черешо-пристрастените и те не обичат нищо повече от това, да бъдат обградени от семейството и любимия си.

Ябълка
Обичате ябълки? Това означава, че сте екстравагантен, импулсивен и отворен човек, понякога дори “проявявате характер”. Въпреки че може би не сте най-организирания човек що се отнася до вас самия, вие сте много добър ръководител. Хората с ябълките движат нещата напред и могат да предприемат бързи действия в повечето ситуации. Тези хора, още, страшно много обичат да пътуват. Излъчват обаятелност и чар, когато са с партньора си. Притежават ентусиазъм за живот, който други не могат дори да си представят.

Дори и да не сте открили себе си чрез любимия си плод по-горе, ето нещо, което е вярно за вас, ако обичате плодове, независимо какви са те: вие обичате себе си, цените здравето и красотата си и вероятно сте пълни с енергия и жизненост.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.