iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Млад мъж получил сърдечен пристъп след проем на сексуален стимулант

Млад мъж получил сърдечен пристъп след проем на сексуален стимулант 12_1450112913

32-годишен мъж е приет по спешност в кардиологията на благоевградската болница. Той е погълнал сексуален стимулант, като работи като управител на заведение в Благоевград и получил нарушение на сърдечния ритъм минути след приема на камагра.

Той се чувствал преуморен от работа и нервно напрежение и решил да пробва продукта за сексуална мощ камагра гел, който е във вид на желе и се взема около 20-30 минути преди полов акт. Активната съставка на едно гелче камагра е 100 мг силденафил (виагра). Продуктът има действие до 4-6 часа след приема. Младият мъж избрал точно този сексстимулант заради функцията му на по-бързо действие.

След поглъщане на гелчето, физически здравият мъж получил рязко нарушение на сърдечния ритъм, усетил, че пулсът му се ускорява, когато го измерил, установил, че е над 180 удара в минута. Изпаднал в нестабилно състояние с аритмия, успял да се качи на такси и веднага потърсил лекарска помощ. След преглед е установено, че се касае за възникнал сериозен сърдечен проблем, и е настанен за болнично лечение. След предприетите спешни действия от лекарите състоянието му е стабилизирано.

Според лекарите съчетанието на нервно-психическата умора със сексстимулант в по-висока доза в тази ранна възраст, когато не се налага лечение на ерективната функция, е довело до изпадането му в тежкото състояние.

Източник: monitor.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.