iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Модата вече се диткува и от интернет

Модата вече се диткува и от интернет 04_1460091959

Модните тенденции вече не зависят само от властелините на световните подиуми, като е налице нова вълна, която активно залива интернет и социалните мрежи.

"Последен писък" е ризите да се носят наобратно от жените, съобщава английския сайт "Метро". Така дамите показват изящен гръб, като не закопчават дрехата догоре. Някои дори изобщо не се възползват от копчетата, а направо връзват ризите си. Това е още един оригинален начин представителките на нежния пол да покажат интересен татус. Нашарената с мастило кожа не излиза от мода.

Тенденцията "облечи ризата наопаки" се зароди сред модните блогъри, които са следени както от хиляди свои почитатели, така и от най-големите дизайнери. Именно фешън онлайн дневниците се превърнаха в медии, еднакво значими като списанията с многогодишна история.

Сред аксесоарите на върха на популярността са кожените помпони с дълъг естествен косъм. Те украсяват всичко - от дрехи и чанти до обеци и обувки. Сред прическите пък тотален хит станаха "скритите" послания. Всичко тръгва от руската Инстаграм потребителка Katichka, която е вманиачена по поспаливите котенца - емблема на тренда. Екстравагантното момиче е боядисало косата си в изключително ярки цветове. На тила си има изобразено коте, което е оцветено с различни бои за коса. Прическата там е силно скъсена и оформена с машинка за бръснене. Създава се ефект на татуировка. Косата "татус" може да бъде разкрита само когато е вързана на опашка или се носи на една страна. "Винаги съм си взимам сънливото коте с мен", гласи текстът под една от снимките на рускинята.

Източник: standartnews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.