iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Мома от Радомирско на 75 пази целомъдрие

Жена на 75 години от радомирското село Дрен още е мома.  По смисъла на народната култура от миналото така се е казбало на дамите, които още не са били с мъж. До тази си достойна за уважение възраст бабата от Дрен запазила своята девственост.

От няколко дни тази новина, тръгнала от вестник "Струма обикаля виргуалното пространство. Авторът се е позовал на информация от д-р Димка Зантина - завеждащат АГ отделението в общинската болница на Дупница. После тя отрече да е произвела сензацията, а само потвърдила, че има такъв случай. Името на жената е запазено в тайна, но затова пък услужливо са дадени насоки къде живее. 

Бабата, непознала мъж, била съседка на лекар от дупнишката болница, който имал вила в китното радомирско село. И естествено, както обичайно се случва у нас, като се почувствала зле, го потърсила за помощ в болницата.

Възрастната жена била приета по спешност в хирургичното отделение със силни болки в долната част на корема. За да се установи каква е причината, били направени рентгенови и други изследвания, но се наложило възрастната жена да бъде прегледана и от АГ специалист, който установил, че 75-годишната жена е все още девствена.

Според лекарите това е прецедент  - поне в региона няма друга толкова възрастна жена, която да не е имала полов контакт. Гинеколозите извършили прегледа, без да я дефлорират, така че жената все още пази моминството си.

Из общинската болница се разчуло  за 75-годишна девствена баба и започнали коментари. Така вероятно някоя санитарка е издала  съкровената тайна на жената. 

Мненията на санитарките били  разнопосочни. Едните твърдядели, че бабата трябва да е за пример на младежта, която започва сексуален живот на 12-13 години, други я съжалявали, че цял живот не е изпитала удоволствието да бъде докосната от мъж.

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.