iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Необичайното чукане в жилищен блок в Перник намалява

ул. "Кракра" в Перник
Странните почуквания, които чуват обитатели на жилищен блок на ул. "Кракра" в Перник утихвали. Това съобщава в заглавие от вчера БЛИЦ.
Новината тръгна от пернишкия Градски вестник, където възрастна жена беше позвънила да се оплаче от странното явление, и обиколи безброй медии. Гала даже го превърна в сериал на "На кафе".
 
Според "експертите", които телевизионерката беше поканила да разследват явлението, в  дома на сем. Туджарови в Перник има дух, неуспял да премине в отвъдното след насилствена смърт

Гала разказа, че след като в "На кафе" са започнали темата с полтъргайста, на хората в екипа им се случват странни неща.

Репортерката Ани, която беше в дома на семейството от Перник, където има полтъргайст, е катастрофирала; продуцентът Ралица Манчева спукала гума, Тара, която е част от режисьорския тим, също спукала гума.

Езотерикът Христо Нанев разказа за странен случай в неговия живот. При миналото предаване „На кафе" си навил часовника за 6 часа, а той позвънил в 7.

Според психолога Еленко Ангелов пък има някаква връзка. Нещата, които представихме, имаха по-скоро негативен характер за хората – главни герои в историите, допълни той.

Полтъргайстът е остатък от живота, това е отвъд биото, затова е спорна и малко опасна заради незнанието ни територия. То е свръхестествена сила, доколкото ние не го познаваме и правим опити да навлезем в тази сфера. Нашето безпокойство предизвиква тези проблеми, коментира Христо Нанев.

Екстрасенсът Николета Йорданова отново посети дома в Перник, където почукванията затихват. Николета каза, че не усеща миризмата на амоняк, която е почувствала предишния път. Тя получи сърцебиене в една от стаите. Според нея в дома на семейство Туджарови е имало насилствена смърт на момче на име Владо от Стара Загора.

Николета разказа, че след предишното гостуване в дома на семейството, когато се е прибрала вкъщи, е поплакала и е помолила силите да приберат духа на момчето нагоре, където му било мястото.

Това разказва БЛИЦ по темата вчера, но какво ли щеше да стане ако някой от репортерите беше разбрал, че в съседство на Туджарови живеят родителите на приятелката на депутата от ГЕРБ Владислав Димитров?

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.