iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Новият химн "Хайде, Миньоро" от Тодор Трайчев звучи на мача с Калиакра?

Новият химн "Хайде, Миньоро"  от Тодор Трайчев звучи на мача с Калиакра?

Тодор Трайчев от легендарния "Дует "Трайчеви" прие поканата на ръководството на Миньор Перник да напише новият химн на отбора. "Хайде, Миньоро" ще  прозвучи  за първи път на съботния мач на миньорци с отбора на Калиакра, съобщава анонимен читател на ipernik на 1 април в коментар под наша статия, че Миньор си търси DJ.

В записа на песента, която може да се чуе ТУК, са взели участие още Теодора Трайчева и Бистра Окереке, носители на големи награди в САЩ, Канада, Москва и Молдова.

"Вярвам, че моята песен ще бъде на кадем за отбора на перничави и ще им донесе наниз от важни победи...", споделя авторът.

Тодор Трайчев е поканен за водещ на домакинските мачове на Миньор Перник през настоящия сезон, съобщава източникът на новината. 

Според информацията певецът е обещал да превърне спортните събития в атракция за целия град като подготвя специална забавна програма за началото на мача и специални забавни игри, съвернования и печалби за полувремето.

„Ще опитам да създам нова атмосфера на стадиона като за целта съм донесъл звукова апаратура с мощност над 10 000 вата. Избрал съм тонове хитове и вярвам, че ще се получи. Най-важното е мачът да си остане мач без да бъде "задушаван" от приказки и музика”, споделя новия DJ на Миньор. 

Собственикът на тима, Никифор Вангелов, е издал нареждане да ако миньорци отбележат гол да вдигнем "страшен щум" , а ако победят да "бутнем Витоша"....

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.