iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Няколко нестандартни идеи за подаръци за Коледа

Няколко нестандартни идеи за подаръци за Коледа 12_1419259517

Ето няколко нестандартни предложения преди Коледа, с които можете да зарадвате близките си. Слушалки на таен агент могат да се купят за 24 лв.

"Слушалките са перфектни за небрежно загърбване на експлозии, хвърляне във водата сред дъжд от куршуми или дори само за придаване на внушителен външен вид", пише в описанието на продукта. За същата сума почитателите на гениалния художник Салвадор Дали могат да се сдобият със стичащ се часовник за рафт, а ако добавят още един лев - за стена.

Освен това само за 64 лв. можете да се сдобиете със собствена рециклираща фабрика. "Ние ви даваме влака, а вие създавате релсите сами, използвайки включените в комплекта калъпи. За целта ви трябва допълнително единствено вода и употребявана хартия. Никога няма да се наложи да купувате нови релси.

Дори ако някоя се повреди, можете просто да я рециклирате и използвате отново", пишат в сайт за щурави джаджи и допълват, че колкото повече рециклирате, толкова повече материал ще имате за удължаване на релсовия път.

Единственото, което трябва да направите, е да поставите използвана хартия в блендера с малко вода, размесва се с ръка, след което сместа се изсипва във формичките за релси. В комплекта освен локомотива са включени три вагона, както и някои аксесоари като макети на дървета и знаци, с които да декорирате композицията.

Да подарите татуировка за Коледа ви приканват от сайт за безплатни обяви, и то на промоционална цена от 50 лв. Друг интересен подарък може да се окаже карикатурата на ваш приятел по поръчка.

За нея също ще се наложите да се бръкнете с 50 лв., но същевременно ще можете да подкрепите български творец. В същата платформа можете да намерите и чудесни плетени играчки за деца за скромните 12 лв. Те са изработени от 100% памучна прежда и са запълнени със силиконов пух. Разновидностите, в които можете да ги намерите, са маймунче, лъвче, мече, извънземно и други.

Проучване на "Новинар" установи, че сред най-мечтаните подаръци за празниците са ваучерите за скокове с бънджи, масажи, плуване, за книги или за кулинарни уроци. Някои имат по-нестандартни желания и искат някой да им подари интересен... шрифт за около 17 долара. Други пък предпочитат да направят дарение от името на някого за кауза, която го вълнува.

Източник: novinar.bg

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.