iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Пернишки бизнесмен ще се кандидатира за президент

Пернишки бизнесмен ще се кандидатира за президент 12_1449653769

Скандалният пернишки бизнесмен и фен на руския президент Владимир Путин, Милен Миленов обяви в социалната мрежа Фейсбук, че ще се кандидатира за президент на България, като пише следното:

"Ще се кандидатирам за Президент на България.Ще го направя с ясното съзнание,че това е невъзможно, но и с ясното съзнание,че това ще ми даде възможност пред медиите да кажа това,което мисля.Ще се кандидатирам.Аз,пернишкият хулиган ,ще посмея.И ако случайно се случи това да стане,то България никога няма да е унижена.България никога нама да е васална територия.Аз съм Милен Миленов,а моят праотец е спасявал Самарското знаме и се е бил на Шипка.Шейтанът да е с тях ,защото с нас е Господ".

За да бъде открит пред населението, Милен Миленов обяви: "Предупреждавам,че имам присъда за хулиганство.Вече е и минал срока,но я имам.Но ще взема да се кандидатирам".

Милен Миленов е върл противник на Бойко Борисов, който нарича ежедневно "Баце". "Днес с брат ми разбрахме,че бойковата система ще ни удари за пореден път.И този път трябва да ни довърши.Ще го направят и ударът ще е свиреп.Но се пазете от мъже в ъгъла.Убихте ни ,но не сте ни довършили", пише Миленов.

Перник вече е имал президент, два мандата - Георги Първанов. Може пък късмета ни да се усмихне и трети път.

Източник: zapernik.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.