iPernik.com Новини от Перник за хората и събитията


Плувците заемат първо място като най-харесвани от жените

Плувците заемат първо място като най-харесвани от жените 12_1418911835

Жените обикновено не са равнодушни към мускулесто мокро тяло. Затова дълго време футболистите оглавяваха класациите за най-привлекателни мъже, но тази година първото място е запазено за плувците. Това показва изследване, направено в САЩ.

Една четвърт от всички анкетирани дами избрали плувците, 15% гласували за футболистите, а бронзовите медалисти са хокеистите, които спечелили 9% от женските гласове. С малка разлика от "истинските мъже" са боксьорите и каратистите (8%), тенисистите (7%) и сноубордистите (6%). Следват алпинистите, скейтърите, танцьорите, баскетболистите и волейболистите.

54% от дамите считат, че привлекателните мъже трябва на първо място физически да изглеждат добре. Само 19% признават, че тялото и визията на мъжете по никакъв начин не са определящи. Изследването показва, че идеалният мъж е с широки рамене, тесни бедра, стегнат корем и изразени мускули. Това телосложение говори и за високо ниво на тестостерон, което подсъзнателно подсказва на жените по-големи способности за възпроизводство.

Източник: standartnews.com

iPernik отваря врати за всеки, който има да каже нещо!

Лична публикация - ще бъдете публикувани най-горе на първа страница на сайта!

Необходимо е единствено да Влезете с Фейсбук или да се регистрирате!

Вход с фейсбук профил:

[email protected] за споделяне на сигнали, запитвания, реклама, коментари, мнения, новини.